Thursday, May 24, 2007

Gemini

One can say whatever about astrology and I don't believe in it really, I just find it amusing since it feels like the basic and most important things when it comes to twins feels like a personally written piece about ME.

I am beat right now so I won't even try to translate this but those who knows me a little bit more already knows some of this.

"Kardinal dekad, 21 – 31 maj
I denna del av Tvillingarna är ivern markant, ivern till rörelse, nyhet och varierad sysselsättning. Med solen här finns en stark lust till diskussion och tankens målmedvetna spinnande. Här har Tvillingarna en stark bild av tankens kraft och betydelse, och vet vikten av att kommu­nicera. För dem är det som skiljer människan från djuren språket och förmågan att genom det fördjupa och bevara sina lärdomar. Livet är en skola. Den som slutar tänka, fråga sig och ta reda på, den slutar leva. Dessa Tvillingar söker med viss frenesi efter utökat vetande och efter en breddad värld att penetrera och bekanta sig med."

"Tvillingen ogillar regelbundna vanor och kräver omväxling. Rastlösheten kan utåt ge sken av lynnighet och ytlighet, men det är bara för att allt går så mycket snabbare för tvillingen, som i sin tur tycker att resten av världen rör sig sakta."

No comments: